Bedrijfsopleidingen, Open inschrijving
Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.
Online, Open inschrijving
Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.
Bedrijfsopleidingen, Online, Open inschrijving
Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 3 verdiep je jouw huidige kennis en inzicht als procesoperator in de voedingsindustrie.
Open inschrijving
Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van vier specialisatietrainingen: Grondstoffen, Microbiologie, Fermentatie en Kaastechnologie. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst vier certificaten, voor elke training een certificaat.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: HACCP, Microbiologie en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: Microbiologie, Fermentatie en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: HACCP, Etikettering en Verpakken. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten, voor elke training een certificaat.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van vier specialisatietrainingen: Fermentatie, Microbiologie, Grondstoffen en Conservering. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst vier certificaten, voor elke training een certificaat.
Online
Dit pakket is een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatietrainingen: Grondstoffen, Technologie en Verpakken. Bij succesvolle afronding resulteert het in maar liefst drie certificaten voor elke training.
Online
Een kaasopleiding voor medewerkers in de kaasindustrie die verdieping willen op het vakgebied van kaasbereiding.
Online
Met deze (deeltijd) opleiding op niveau 4 verdiep je jouw huidige kennis, fris je deze op, of creëer je carrièreperspectief.
Online
Je hebt invloed op het voedselveiligheidsysteem, je voert interne of zelfs externe audits uit en je merkt dat je behoefte hebt aan een update. Daarvoor wil je graag een training volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis microbiologie. Het bepalen, beheersen en monitoren van microbiologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over etiketten van voedingsmiddelen. Aan welke regels en wettelijke bepalingen moet een etiket voldoen? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je n
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis van levensmiddelengrondstoffen. De eigenschappen van eiwitten, vetten en koolhydraten. Hoe en waarmee worden eigenschappen van deze grondstoffen beïnvloed? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maa
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis technologische bewerkingen. Het bepalen, beheersen en monitoren van technologische risico's. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.
Online
Je hebt in je werk te maken met verpakking van levensmiddelen. Je bent operator op een verpakkingsafdeling of je werkt mee aan de verkoop of productie van verpakkingen voor levensmiddelen. Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avo
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over conservering van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.
Online
Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis over fermentatie van voedingsmiddelen. Wat zijn daarvan de technologische ins en outs? Daarvoor wil je graag een opleiding volgen, maar dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.
Bedrijfsopleidingen
Monteur zijn bekwaam en bevoegd om de veiligheid van (mobiele-) kelderbierinstallaties (drukvaten) te beoordelen.