Je bent werkzaam of wilt je verdiepen in het houdbaar maken van levensmiddelen. Je wilt graag meer weten over de factoren die de houdbaarheid van een product bepalen. Je wilt weten hoe je jouw product de perfecte behandeling kunt geven om het langer houdbaar te maken. Je wilt hier graag een opleiding voor volgen, maar hele dagen of avonden naar een instituut, dát past je niet zo.
Wil je weten hoe vacuüm, aseptisch of gasverpakken werkt? Wanneer er juist koude- of hittebehandelingen nodig zijn? Wil je weten wat toevoeging van conserveermiddelen zoals zout, suiker, zuur, rook en alcohol betekenen voor jouw product? Dan is deze training absoluut bestemd voor jou.
De specialisatietraining is voor mensen die werkzaam zijn in de voedingsindustrie of die te maken hebben met voeding en geïnteresseerd zijn in conservering.
De opleiding bestaat uit het volgen van online theorie en het maken van online toetsen. Na succesvolle afronding kun je zelf je certificaat downloaden.
De opleiding wordt gegeven op MBO/HBO-niveau.
De volgende onderwerpen worden tijdens de training behandeld:
De kosten per deelnemer bedragen €350,- excl. BTW.
Indien gewenst biedt LSBL een aanvullende praktijktraining. Hiervoor kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.
Deze training kun je direct volgen vanaf onze online shop.