Onze werkwijze

Sparringpartner
LSBL is ervaringsdeskundige op gebied van het werken in een productielocatie. Als opleider zijn we sparringpartner voor het (productie)management van elk voedingsmiddelenbedrijf. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Analyse behoefte en vorm
In een gesprek analyseren we de opleidingsbehoefte. Aan welke kennis of vaardigheid heeft het bedrijf of de medewerker behoefte? Is er een brede basiskennis nodig of juist een specialisme? Op basis van de behoefte stellen we een passende oplossing voor. We begrijpen dat de operator, kwaliteitsmedewerker of laborant soms moeilijk uit gepland kan worden. Daarom kiezen we de vorm die pragmatisch en duurzaam is en daarom goed bij het bedrijf past. Dit kan bestaan uit een training, werkplekopleiding, e-learning, blended learning, begeleiding, etc. Ongeacht de vorm: opleiden is mensen verder ontwikkelen op hun vakgebied en de nodige kennis en vaardigheden bijbrengen.

Doel
Wij houden als doel voor ogen dat de medewerker op de juiste wijze kan handelen vanuit technologisch inzicht in processen en producten.

Opleidingsresultaat
Het operationeel management kan vertrouwen op een beheerste procesvoering door het operationele team.

 

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk