Basistraining HACCP

Je merkt dat je behoefte hebt aan meer kennis met betrekking tot HACCP. Kennis van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Daarvoor wil je graag een training volgen, maar naar een instituut, dát past je niet zo.

Wil je gedegen kennis van HACCP in relatie tot de levensmiddelenindustrie? En doe je dat graag online én tegelijk praktisch? Dan is deze HACCP basistraining interessant voor jou. De training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van LSBL in de voedingsindustrie. LSBL is sinds 1965 een begrip in deze sector.

Wat is HACCP?

HACCP is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en staat voor: Hazard Analysis & Critical Control Points. Aan dit voedselveiligheidssysteem moet iedere organisatie die voedsel bereidt voldoen.

E-learning

De HACCP basistraining bestaat uit uitlegvideo’s en online toetsen. Onze specialistische docent geeft uitleg vanuit onze studio. Direct na het afronden van de HACCP training ontvang je je persoonlijke certificaat.

Trailer

Vind je het leuk om te zien hoe onze training eruit ziet. Bekijk vast dit korte filmpje.

Niveau

De training wordt gegeven op MBO niveau 2.

Andere taal

Wil je de training volgen in een andere taal? Dat is mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens.

Kosten

De kosten bedragen €50,- excl. BTW per deelnemer.

Over LSBL

In 1965 is de Landelijke Stichting Beroepsopleiding Levensmiddelentechnologie (LSBL) opgericht als opleidingsinstituut voor het leerlingwezen voor de levensmiddelen-, dranken- en genotmiddelensectoren. Uit die tijd ontleent de opleider haar huidige naam. Inmiddels is het geen stichting meer. Sinds 1994 is LSBL een zelfstandige organisatie en in 1999 door een management buy-out een particuliere opleidingsorganisatie. LSBL richt zich op voedingsmiddelenbedrijven in Nederland die op industriële wijze grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie produceren of zelf het eindproduct produceren. Lees verder.

Optioneel: praktijktraining

Heb je interesse in een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie? Zoek dan vrijblijvend contact via onderstaande contactgegevens.

Ga direct aan de slag

Deze training kun je direct volgen vanaf onze online shop.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk