Certificatietraining tankbier

Vanwege het veiligheidsrisico valt een tankbierinstallatie onder het Drukbesluit PED, Pressure equipment Directive of wel Europese voorschriften voor Drukapparatuur. Deze is opgesteld: 2014/68/EU. Dit is de laatste aanpassing geweest van het voorschrift PED 97/23/EC.

Lloyd’s Register Stoomwezen is één van de NOBO’s. Dat wil zeggen: instanties die toezicht houden op de vervaardiging van drukinstallaties. Hieronder vallen dus ook tankbierinstallaties.

LSBL is als opleider aangewezen door de Nederlandse Brouwers om deelnemers te certificeren. Deelnemers die de opleiding hebben gevolgd en deze met succes hebben afgerond, zijn voor 10 jaar gecertificeerd om een installatie te beoordelen op veiligheid. Je bent na certificering bekwaam en bevoegd (10 jaar) om de veiligheid van tankbierinstallaties (drukvaten) te beoordelen.

Persoonscertificatie

Ben jij verantwoordelijk voor het keuren voor ingebruikname (KVI) van tankbierinstallaties? Vanuit de brouwerij of vanuit een horecaservice organisatie? Via de certificatietraining van LSBL word je bevoegd om deze keuring uit te voeren.

Inclusief praktijk

Online bestudeer je de theorie en maak je de toets. In de praktijk word je beoordeeld door een examinator vanuit LSBL of je bekwaam bent om de keuring zelfstandig uit te voeren.

Kosten

De kosten per deelnemer bedragen €500,- excl. BTW.

Geldigheidsduur

Ben je al gecertificeerd? De geldigheidsduur is 10 jaar. Controleer of je certificaat nog geldig is.

Meer weten?

Wil je ook gecertificeerd zijn of medewerkers laten (her)certificeren? Zoek dan vrijblijvend contact.

Ga direct aan de slag

Deze training kun je direct volgen vanaf onze online shop.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk