Levensmiddelentechnologie opleiding volgen?

Wil je een levensmiddelentechnologie opleiding volgen? Bekijk dan direct het opleidingsaanbod van LSBL en start vandaag nog met je studie. We bieden namelijk zowel de fysieke opleiding aan als de online variant. Op deze manier kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Volg je liever klassikaal de lessen? Kies dan voor de reguliere opleiding en start in september of februari bij jouw in de regio. Heb je weinig tijd maar wil je jezelf wel blijven ontwikkelen binnen de branche? Dan is de online opleiding levensmiddelentechnologie zeer geschikt voor jou. Je kunt je direct online inschrijven en vandaag nog starten met studeren. Meer weten? Lees dan gauw verder en ontdek de mogelijkheden.

Levensmiddelentechnologie opleiding volgen

Verdiep je in nieuwe onderwerpen, fris je huidige kennis op of creëer carrièreperspectief met de levensmiddelentechnologie opleiding van LSBL. Deze opleiding is de kortste route om een diploma op NLQF niveau 4 te behalen. Succesvolle afronding betekent dat jij een volwaardige gesprekspartner in de voedingsmiddelenindustrie bent. 

Werken in een productieomgeving vereist namelijk een bepaalde kennis van jou. Door de opleiding te volgen krijg je meer inzicht en kennis die je kunt benutten binnen het bedrijf waar je werkzaam bent of wilt zijn. Theorie en praktijk wisselt elkaar af – in zowel de fysieke als online opleiding. De opdrachten worden uiteraard afgestemd op het bedrijf waar je werkzaam bent of wilt gaan zijn, zodat je maximaal profiteert van de opleidingsmogelijkheden.

Haal je diploma in slechts 17 dagen

Je diploma voor de levensmiddelentechnologie opleiding kun je in slechts 17 dagen behalen. Daarmee heb je een volwaardige NLQF niveau 4 diploma waar je alle kanten mee op kunt binnen de voedingsbranche. Het is dan ook de snelste manier om een diploma op dit niveau te ontvangen.

Over LSBL

Inhoud van de opleiding

Of je nu de online of fysieke opleiding volgt: je krijgt altijd les van een expert. Degene die jou lesgeeft heeft relevante werkervaring binnen de voedingsindustrie en geeft voorbeelden van producten en processen uit jouw bedrijf om technologische kennis en inzicht toe te lichten. In het bijzonder wordt er aandacht besteed aan de relatie tussen proces, product en mens en machine. Zo worden onder andere onderstaande onderwerpen behandeld:

  • Warenkennis;
  • Mengsels;
  • Conserveringstechnieken;
  • Microbiologie;
  • Kwaliteitszorgsystemen;
  • Verpakkingstechniek;
  • Procestechnologie.

Neem contact met ons op of schrijf je direct in

De levensmiddelentechnologie opleiding is altijd bij jou in de buurt. Ongeacht of je online de lessen wilt volgen of liever op locatie jouw studie tot een goed einde brengt. Ieder jaar start er in februari en september een (of meerdere) nieuwe klas(sen) in Zierikzee, Zaandam, Ede en Heerenveen. Waar je dus ook woont: de leslocatie is altijd bij jou in de buurt. Wil je een in-company opleiding volgen? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen jouw/jullie wensen en de mogelijkheden. 

Wil je meer weten over de levensmiddelentechnologie opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@lsbl.nl of bel naar 0318 – 696 999. Of schrijf je direct in voor de online of fysieke opleiding. We helpen je hoe dan ook graag verder.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk