Levensmiddelenmicrobiologie: ontwikkel jezelf verder binnen de levensmiddelenbranche

Heb je altijd al een interesse gehad in levensmiddelenmicrobiologie en wil je je hierin specialiseren? Pak dan nu je kans en volg de online opleiding microbiologisch specialist bij LSBL. Je krijgt antwoord op vragen als: wat zijn micro-organismen, welke soorten micro-organismen zijn er, preventie van het bederven van producten en nog veel meer. Ben je benieuwd wat deze opleiding jou allemaal te bieden heeft? Of wil je weten hoe je een flinke korting kunt krijgen op jouw opleidingskosten? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden. Of schrijf je direct in via de button onderaan de pagina.

Leer meer over levensmiddelenmicrobiologie

Wanneer je reeds werkzaam bent in de voedingsindustrie of wanneer je (dagelijks) te maken hebt met voeding en tegelijkertijd geïnteresseerd bent in microbiologie, dan is de opleiding microbiologisch specialist dé opleiding voor jou! Deze opleiding gaat namelijk dieper in op onderwerpen zoals soorten micro-organismen, indeling micro-organismen, celopbouw voedselvergiftiging, hygiëne, monsternameplan maar ook de groeicurve van micro-organismen en het leefklimaat hiervan.

Wil je een opleiding volgen maar wil je niet naar een instituut omdat je hier niet altijd tijd voor hebt. LSBL heeft goed nieuws voor jou: onze levensmiddelenmicrobiologie opleiding bestaat namelijk uit het volgen van online theorie en het maken van online toetsen in meerdere modules. Je kunt deze opleiding dus gewoon lekker praktisch bij jou op de werkvloer volgen zodat je je niet hoeft bezig te houden met onder andere reistijden, dat is wel zo handig! En na afloop van de opleiding kun je zelf je certificaat downloaden zodat je deze altijd bij de hand hebt. Als laatste kunnen we stellen dat de studiebelasting van de opleiding microbiologisch specialist rond de 60 uur ligt.

levensmiddelenmicrobiologie

Onze specialisatie trainingen

De opleiding waarin je meer te weten komt over levensmiddelenmicrobiologie is onderdeel van een pakket. Dit pakket bevat een speciaal voordeelaanbod van drie specialisatie trainingen:

  • Levensmiddelenmicrobiologie;
  • Fermentatie;
  • Conservering.

Dat betekent dus dat je na het afronden van de opleiding niet over één, maar over liefst drie certificaten beschikt! Elke specialisatietraining levert namelijk een eigen certificaat op, hoe tof is dat! Klik hier om je direct in te schrijven voor dit waanzinnige specialisatie pakket.

Start direct met jouw opleiding

Heb jij een interesse in levensmiddelenmicrobiologie en wil je het liefst zo snel mogelijk starten met een specialisatie hierin? Schrijf je dan direct in voor de opleiding microbiologisch specialist en start direct online. Je kunt je snel en gemakkelijk inschrijven via onderstaande knop. Zit je wellicht nog met wat vragen? Of twijfel je over een studie omdat je niet goed weet of deze bij jou past? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! We helpen je graag verder in jouw loopbaan.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk