Bakkerij opleiding volgen? Wij vertellen je er meer over

Heb je er weleens aan gedacht om te werken in de bakkerijtechnologie? Dan is het goed om te kijken naar een online opleiding van LSBL. Ben je benieuwd naar de inhoud van de opleiding, volg je liever een opleiding op locatie of wil je je direct inschrijven? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Of schrijf je direct in via de button onderaan de pagina.

Bakkerij opleiding volgen?

Vind je bakkerijtechnologie interessant? Dan is de online bakkerij opleiding ideaal voor jou. Je verdiept je binnen deze opleiding in detechnologische achtergrond van een bakkerij. Hoe maak je smaakvol brood, maar ook: ‘waarom maakt deze handeling of ingrediënt een heerlijk resultaat?’.Kortom, je weet niet alleen hoe je brood smaakvol maakt, maar ook hoe dit komt. Ontdek waarom brood, banket en zoetwaren smaken zoals ze smaken en wanneer en op welke manier dit verandert als je speelt met ingrediënten.

  • Bekijk dit filmpje voor meer informatie over de opleiding!

De opleiding

Je bent geïnteresseerd in het volgen van de bakkerij opleiding en wilt nu meer weten. We zullen je daarom alles over de opleiding vertellen. De opleiding bestaat uit twee varianten: online en op locatie. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om zijn tijd beter in te plannen. En ondanks dit verschil, krijgt iedereen dezelfde lesstof en onderwerpen. Een greep uit de onderwerpen waar je meer over zult leren zijn:

  • warenkennis
  • microbiologie
  • conserveringstechnieken
  • verpakkingstechniek
  • mengsels
  • procestechnologie

Theorie en praktijk combineren

Maar wat komt er nog meer aan bod in de opleiding? Aan de hand van praktijkvoorbeelden ga je een aantal projecten maken waarin je de theorie dient toe te passen. Hierbij kun je ervaringen van medestudenten en je eigen werkomgeving meenemen. Door deze werkwijze worden zowel theorie als praktijk optimaal gecombineerd en kun je het onderste uit de kan halen. Je frist je kennis op, verdiept je in nieuwe onderwerpen of creëert je carrièreperspectief. Daarnaast is het de kortste route naar een NLQF niveau 4 diploma in de voedingsindustrie.

Extra informatie

Mocht je interesse gewekt zijn voor de opleiding op locatie met een specialisatie in bakkerijtechnologie, dan adviseren we je om een kijkje te nemen op de opleidingspagina. Hier kun je alle onderwerpen die aan bod komen en praktische informatie vinden. Wil je de online lessen volgen? Vind hier meer informatie. Omdat je dan de opleiding vanuit huis volgt, kun je zelf je studiemomenten inplannen. De opleiding duurt ongeveer 6 maanden en kost in totaal € 3.250,-. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

 

Inschrijven voor de bakkerij opleiding?

Wil je de bakkerij opleiding gaan volgen? Dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. Schrijf je direct in en start vandaag nog met de online opleiding levensmiddelentechnologie. Heb je nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie over de mogelijkheden? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk