Voedingstechnologie opleiding volgen?

De voedingstechnologie opleiding van LSBL leidt je in slechts 17 dagen op tot specialist in de voedingsindustrie. Je verdiept je huidige kennis, frist deze op of creëert carrièreperspectief. Deze opleiding is de kortste route om een diploma op NLQF niveau 4 te behalen. Succesvolle afronding van de opleiding zorgt ervoor dat je een volwaardige gesprekspartner in de voedingsmiddelenindustrie bent. Werken in een productieomgeving vereist namelijk een bepaalde kennis van jou.

Voedingstechnologie opleiding van LSBL

Werken in een productieomgeving vereist een bepaald kennisniveau van jou. De opleiding voedingsmiddelentechnologie zorgt ervoor dat je een volwaardige gesprekspartner in de voedingsmiddelenindustrie wordt. Je krijgt meer kennis en inzicht die je kunt inzetten bij het bedrijf waar je werkzaam bent. Tijdens de opleiding krijg je diverse theorie- en praktijkopdrachten. Deze opdrachten worden afgestemd op het bedrijf waar je werkt, zodat je er maximaal profijt van hebt. 

De voedingstechnologie opleiding leidt je in slechts 17 dagen op op NLQF niveau 4. Het is de snelste manier om een diploma op dit niveau te ontvangen. Dus ben je werkzaam of wil je werken in de voedingsindustrie? Dan is deze opleiding ideaal om je kennis en inzicht te vergroten.

LSBL Disc Training (Mentoren)

Les van een expert

De expert waar je les van krijgt heeft relevante ervaring binnen de voedingsindustrie en geeft voorbeelden van producten en processen uit jouw bedrijf om technologische kennis en inzicht toe te lichten. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan de relatie tussen, proces, product en mens en machine. Onder andere onderstaande onderwerpen worden behandeld tijdens de opleiding:

  • Warenkennis
  • Mengsels
  • Conserveringstechnieken
  • Microbiologie
  • Kwaliteitszorgsystemen
  • Verpakkingstechniek
  • Procestechnologie

Wil je meer weten over een van de onderwerpen of heb je een andere vraag over de inhoud van de opleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We lichten graag het een en ander toe.

Altijd in jouw regio

De voedingstechnologie opleiding zit altijd bij jou in de buurt. Ieder jaar start er in februari en september een (aantal) nieuwe klas(sen) in Zierikzee, Zaandam, Ede en Heerenveen. Waar je dus ook woont: de leslocatie is altijd goed aan te reizen. Wil je een in-company opleiding volgen? Dat is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor het bedrijf waar je werkt. Ook handig voor je werkgever! Zo kunnen meerdere medewerkers hun kennis verbreden en zijn ze geen extra reistijd kwijt.

Meer weten over de opleiding, over de inhoud van de voedingstechnologie opleiding of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@lsbl.nl of bel naar 0318 – 696 999. We helpen je graag verder.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk