Voedingsmiddelentechnologie MBO: dé opleiding bij LSBL

Wil je een opleiding Voedingsmiddelentechnologie afronden op MBO niveau? Dan zit je aan het juiste adres bij LSBL. Wij bieden diverse opleidingen aan in de voedingsbranche, zowel online als offline. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder voor meer informatie.

Een MBO opleiding volgen in de voedingsmiddelentechnologie?

Heb je een sterke interesse in de voedingsindustrie en zie je jezelf al werken in dit vak? Dan is dit de opleiding waar je naar op zoek bent. De MBO Voedingsmiddelentechnologie opleiding is bedoeld voor iedereen die in deze industrie wil werken of enigszins te maken krijgt met de productie van voedingsmiddelen. Na het behalen van de opleiding kun je aan de slag als voedingsproducent, certificeerder, laborant of meer. Je wordt opgeleid als specialist in het vakgebied en weet precies waar je het over hebt. Meer weten over onze werkwijze? Lees hier verder.

Benieuwd naar de opleiding?

Op de opleiding MBO Voedingsmiddelentechnologie krijg je les van een trainer met alle benodigde ervaring in de voedselindustrie. Er wordt aandacht besteed aan de relatie ‘proces – product en mens – machine’ en je krijgt tal’ aan voorbeelden van processen en producten uit jouw bedrijf. Hierbij worden de technologische kennis en inzichten uiteraard toegelicht.

De opleiding met een NLQF inschaling bewijst het niveau van de leerresultaten van de kwalificatie: hetgeen wat iemand dus kan met dit diploma en welke kennis daarbij hoort. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, beschik jij over een NLQF niveau 4 diploma waarmee je nog alle richtingen op kunt binnen de voedingsbranche. Aan het einde van de 17 dagen volgt er een schriftelijke eindtoets en een mondelinge praktijkexamen op de werkplek. Tijdens dit gesprek worden de uitgevoerde praktijkcases besproken.

Is de opleiding wat voor jou?

Vraag je jezelf nog af of de opleiding Voedingsmiddelentechnologie MBO wel wat voor jou is? Dat kan. Alle deelnemers binnen de opleidingen hebben voornamelijk andere bedrijfsachtergronden. Daarnaast hoef je ook nog geen ervaring te hebben in de voedingsmiddelenindustrie. Door het onderlinge contact met elkaar worden er verschillende ervaringen met elkaar gedeeld. Hierdoor kunnen er ook discussies worden versterkt over onderwerpen die aan bod komen bij de opleiding voedingsmiddelentechnologie mbo. Twijfel je nog? Neem gerust contact op. We bespreken alle mogelijkheden graag.

Meer informatie over de opleiding?

Heb je besloten om te gaan beginnen met de opleiding voedingsmiddelentechnologie MBO? Je kunt jezelf direct inschrijven. Daarnaast kan dit ook via je werkgever. En waar je ook woont, er is altijd een les locatie bij jou in de buurt. Mocht één van deze locaties toch niet bij jou aansluiten, dan kun je altijd je studie online volgen.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk