Procesoperator B worden? Volg de opleiding van LSBL

Wil jij procesoperator B worden? Met behulp van de opleiding van SBL ben jij binnen no-time specialist in de voedingsindustrie. Verdiep je kennis en leid jezelf op tot procesoperator in een half jaar. Meer weten over de mogelijkheden en de opleiding? Lees verder, we vertellen je graag meer.

De opleiding tot Procesoperator B

De opleiding procesoperator van LSBL leidt jou op tot specialist in de voedingsindustrie. Ben je al werkzaam in de voedingsindustrie en heb je meer behoefte aan kennis van de werking van je apparatuur en de processen en het gedrag van grondstoffen? Dan is de 17-daagse opleiding van LSBL wat voor jou. De opleiding duurt 17 dagen en wordt verzorgd in groepen van maximaal 14 deelnemers.

De opleiding is uitsluitend gericht op het vak van procesoperator. Aanverwante vakken als Nederlands, rekenen en maatschappij maken geen onderdeel uit van de opleiding. Hierdoor is het mogelijk in een heel korte tijd op te leiden tot niveau 3. Ben je benieuwd naar onderwerpen die aan bod komen? Zie onderstaande rij voor een aantal onderwerpen.

  • Meettechniek en blindschema’s
  • Besturingstechniek; logica en de PLC
  • Regeltechniek; proces en regelaar
  • Grondstoftechnologie; grondstoffen
  • Procestechnologie; alle voorkomende productbewerkingen
  • Voedselveiligheid & voedselkwalitieit
  • Voedselkwaliteit; integrale kwaliteitszorg
  • Basisvoorzieningen; stoom, water, elektriciteit en perslucht

Is de opleiding wat voor jou?

Misschien vraag je je nog af of de opleiding tot Procesoperator B wat voor jou is. Wij adviseren je graag. De opleiding van LSBL is voor mensen die hun kennis graag willen verdiepen – en willen werken in de voedingsindustrie. Met de opleiding word je razendsnel opgeleid tot operator B op niveau 3. Je beheert alle basis en leert de werking van procesapparatuur kennen. Daarnaast weet je hoe je voedselveiligheid waarborgt en hoe het technische proces van apparatuur in zijn werking gaat.

LSBL Ervaringen

Na de opleiding…

Je hebt de opleiding behaald en bent nu gediplomeerd tot Procesoperator niveau 3 LSBL. Op dit moment begrijp je de technische werking van je procesapparatuur en weet je precies welke impact dit heeft op verschillende producten. Daarnaast begrijp je hoe grondstoffen zich in de apparatuur gedragen en hoe je voedselveiligheid waarborgt. Jij kunt dus na de opleiding gelijk met je nieuwe kennis werken in de praktijk. Het is dus niet alleen voor jou, maar ook voor je werkgever erg interessant om de opleiding procesoperator te volgen.

  • Ben je misschien geïnteresseerd in de opleiding voor bakkerijtechnologie? Vind hier meer informatie.

Direct starten?

Wist je dat je direct kunt starten? Klik op onderstaande knop en schrijf jezelf direct in. Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding? Neem contact op. We beantwoorden al je vragen graag! Voor je het weet ontvang jij je diploma Procesoperator B.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk