Ben je werkzaam in de zuivelindustrie en wil je jouw kennis verbreden? Wij hebben de oplossing voor jou! In onze zuiveltechnologie opleidingen leer je alles over het industriële bereidingsvak van zuivel. Van het bedienen van wrongelbereider tot de droogtoren. En het herkennen van afwijkingen en deze te verkleinen. Er zijn genoeg mogelijkheden bij LSBL om je kennis uit te breiden. Benieuwd hoe? Lees verder en ontdek de mogelijkheden.
De zuivelindustrie biedt talloze mogelijkheden voor professionals die zich willen specialiseren in productontwikkeling, procesoptimalisatie en kwaliteitscontrole. Of je nu werkzaam bent in een kaasmakerij of een zuivelfabriek, een gedegen kennis van producten zoals melk is essentieel in deze branche. In onze opleidingen leer je de kneepjes van het industriële bereidingsvak. Onze opleidingen binnen de zuiveltechnologie helpen je om processen efficiënter en duurzamer in te richten.
De opleiding VOB Kaas is speciaal voor industriële kaasmakers die hun vakkennis willen verbreden. Ben jij werkzaam in de kaas- of zuivelindustrie? Dan is deze opleiding geschikt voor jou! Tijdens deze opleiding leer je hoe je kaaseigenschappen en rendement kunt beïnvloeden. Na afloop van deze opleiding zul je afwijkingen kunnen herkennen en signaleren én deze te verkleinen of geheel op te heffen. Binnen de opleiding komen drie onderdelen aan bod: melkkunde, zuiveltechnologie en kaasbereiding. En dankzij de interactieve opzet kun je direct jouw kennis toepassen in de praktijk en bouwen aan een waardevol netwerk binnen de sector.
De opleiding VOB kaas heeft in totaal 14 lesdagen en een eindtoets. Wil je weten of deze opleiding bij jou past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Door middel van een persoonlijk gesprek, via de telefoon, video-call of op locatie, schatten wij in of deze opleiding aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wanneer onze opleiding start. De eerstvolgende data vind je hier.
Onze online trainingen en pakketten bieden de flexibiliteit om in je eigen tempo te studeren. Elke training richt zich op een specifiek onderwerp, zodat je snel en effectief je kennis kunt uitbreiden. Je ontvangt een licentie en inloggegevens die een jaar geldig zijn, zodat je de cursus in jouw eigen tijd kunt volgen.
Sommige vaardigheden leer je het beste in de praktijk. Daarom bieden wij fysieke maatwerktrainingen aan voor specifieke processen zoals het draineren, indampen en sproeidrogen van zuivel. Deze hands-on trainingen zijn volledig afgestemd op jouw werkomgeving, zodat je direct de geleerde kennis kunt toepassen.
Zijn er meer medewerkers binnen jouw organisatie die hun kennis willen uitbreiden over de zuiveltechnologie? Als bedrijf kun je ook kiezen voor een in-company opleiding. Voor meer informatie over deze in-company zuiveltechnologie opleiding kun je contact met ons opnemen. Wij voorzien je graag van de juiste informatie.
Wil je meer weten over onze opleiding in zuiveltechnologie? Neem dan contact met ons op of download onze gratis brochure. Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je je direct inschrijven? Dat kan via onderstaande knop. Ontwikkel je kennis en groei verder in de wereld van de zuivelindustrie! Wij staan klaar om jou te helpen.