Opleiding HACCP volgen? Bekijk onze trainingen

Wil je een opleiding HACCP volgen? Dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een basis voor een nieuwe carrière, of je je juist wil verdiepen door middel van een specialisatietraining: wij bieden het! Check direct het opleidingsaanbod en meld je aan voor een van onze opleidingen. Naast onze online opleidingen bieden we ook klassikale opleidingen op vier locaties in heel Nederland die twee keer per jaar starten. Het voordeel van een online opleiding is wel dat je na inschrijving direct kunt starten, zelfs vandaag al. Dus waar wacht je nog op?

Start online met een opleiding HACCP

Een online opleiding HACCP cursus of training is voor velen een laagdrempelige manier om (weer) te beginnen met een opleiding. Naast onze klassikale opleidingen bieden we bij LSBL dus ook online varianten aan om iedereen optimaal te kunnen bedienen. Op deze manier zijn we bovendien altijd in de buurt: klassikaal voor degenen die graag fysiek contact hebt met klasgenoten en docenten, en online voor degenen die flexibel willen zijn in de plaats en tijd waarop ze gaan studeren. Wat betreft de online variant van de opleiding HACCP hebben we onze kennis en kunde gegoten in niet één maar twee opleidingen, namelijk de basistraining HACCP en de specialisatietraining HACCP.

Opleiding HACCP basistraining

Voor de starter op het gebied van HACCP hebben we de basistraining. Hierin doe je kennis op over voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Ook als je een opleiding HACCP online volgt, ga je niet alleen online maar ook praktisch aan de slag. Je leert tenslotte het snelst door de opgedane theorie gelijk in de praktijk te brengen. Om ieder hoofdstuk af te ronden maak je afsluitende toetsen. Behaal je deze allemaal met succes? Dan kun je na afloop direct je certificaat downloaden. Handig om te weten: de training wordt gegeven op MBO niveau 2.

Opleiding HACCP specialisatietraining

Wie al helemaal thuis is in de wereld van HACCP is onze specialisatietraining een uitkomst. Voer je al interne (en/of externe) audits uit en heb je behoefte aan een update? Iedereen die deelneemt aan risicobeheersing van voedselveiligheidssystemen binnen de voedingsindustrie op managementniveau zal deze training interessant vinden. In de online HACCP training volg je theorie over onder andere de onderwerpen Codex Alimentarius, 7 principes, 14 stappen, HACCP-plan, risicoanalyse, fooddefence, foodfraud, validatie en verificatie. Het niveau van de training ligt op MBO/HBO. Eventueel kun je een aanvullende praktijktraining op locatie volgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Start vandaag nog

Wil je direct met een opleiding HACCP starten? We zijn blij dat je net zo enthousiast bent als wij zijn over deze trainingen! Volg een van de opleidingen direct vanuit onze webshop. Heb je nog vragen, wil je sparren over de mogelijkheden of ben je op zoek naar vrijblijvend advies van een van onze specialisten? We denken graag met je mee. Neem contact op met ons.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk