LSBL: Ontdek de Wereld van Voedselveiligheid met Onze online HACCP cursus

Ben je op zoek naar een HACCP cursus online? LSBL biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Ontdek ons uitgebreide cursusaanbod, kies de cursus die bij je past en meld je direct aan. Of je nu vandaag nog wilt starten met een online cursus of liever de klassikale variant volgt, LSBL staat voor je klaar. Onze ervaren docenten, met jarenlange praktijkervaring, begeleiden je naar succes, of je nu op locatie of via je laptopscherm studeert. Schrijf je in en zet de eerste stap naar een carrière in voedselveiligheid!

Waarom LSBL voor jouw HACCP cursus online?

Wanneer je start met je HACCP cursus bij LSBL profiteer je van vele voordelen:

Flexibiliteit en direct starten met je online cursus

Kies voor de flexibiliteit van online leren. Start vandaag nog met je cursus HACCP en bepaal zelf het tempo van je studie.

Ervaren docenten met praktijkkennis

Onze docenten zijn ware vakmensen met uitgebreide praktijkervaring. Leer van de besten in het vak en pas je kennis direct toe.

Verscheidenheid aan HACCP cursussen

Bij LSBL bieden we twee HACCP cursussen: de basistraining HACCP en de specialisatietraining HACCP. Voor ieder wat wils, of je nu aan het begin van je carrière staat of al een professional bent.

Over LSBL

Ontdek onze HACCP cursussen online

Basistraining HACCP

Leer de essentiële principes van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Combineer online theorie met praktische toepassingen. De training is op MBO niveau 2 en kost €50 excl. btw per deelnemer.

Specialisatietraining HACCP

Voor gevorderde professionals op managementniveau. Verdiep je kennis in Codex Alimentarius, 7 principes, 14 stappen, HACCP-plan, risicoanalyse en meer. Optioneel: praktijktraining op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de HACCP cursus online

Kan ik direct beginnen met de online cursus?

Ja, je kunt direct starten met onze online HACCP cursus.

Wat is het verschil tussen de basistraining en specialisatietraining?

De basistraining is ideaal voor beginners, terwijl de specialisatietraining geschikt is voor ervaren professionals op zoek naar verdieping.

Hoeveel kost de basistraining?

De basistraining kost €50 excl. btw per deelnemer.

Zijn de certificaten internationaal erkend?

Ja, de certificaten van LSBL worden internationaal erkend in de voedingsindustrie.

Start vandaag nog met je online HACCP cursus

Wil je direct beginnen met een HACCP online cursus? Meld je aan via onze online webshop. Heb je vragen of wil je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. LSBL staat klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes in voedselveiligheid!

Online cursus volgen? Bij LSBL ben je aan het juiste adres

Wil je je meer verdiepen in de wereld van voedselveiligheid en je kennis verbreden in de wereld van voedseltechnologie? Ontdek zelf de mogelijkheden en schrijf je in voor onze online HACCP cursus. Neem contact op voor meer informatie.

Bouw aan je toekomst in de voedingsindustrie met LSBL – jouw partner in professionele opleidingen!

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk