Online HACCP training volgen: ontdek de mogelijkheden en start vandaag nog

Wil je een HACCP training volgen? Maar wil je liever niet iedere week heen en weer naar een leslocatie moeten reizen? Wil je in plaats daarvan liever door middel van video’s – opgenomen door professionals – je kennis verbreden of je verdiepen in nieuwe materie? Dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. We hebben namelijk zowel een basistraining als een specialisatietraining. Beide trainingen kun je online volgen. Zo kun je studeren waar en wanneer het jou uitkomt én starten wanneer jij wil. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een professional, zodat je met al je vragen bij iemand terecht kunt die je verder helpt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het zelf.

HACCP training (basis)

Wil je werken binnen het veld van of merk je dat je behoefte hebt aan meer kennis van HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points), dan is de basis HACCP training een uitkomst. Je leert over voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en food defence. Online én tegelijk praktisch. Door online theorie te volgen en het succesvol afronden van toetsen ontvang je na de basistraining je persoonlijke certificaat. De training wordt gegeven op MBO niveau 2. Het is ook mogelijk om in een andere taal de training te volgen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Level up: kies de specialisatietraining

Heb je al invloed op het voedselveiligheidssysteem en voer je interne (of zelfs externe) audits uit? Maar merk je dat het tijd is voor een update? Dan is onze specialisatie HACCP  training wat voor jou. Deze training is geschikt voor iedereen die op managementniveau deelneemt aan risicobeheersing van voedselveiligheidssystemen binnen de voedingsindustrie. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod.

  • Codex Alimentarius
  • 7 principes
  • 14-stappenplan
  • HACCP-plan
  • Risicoanalyse
  • Food defence
  • Food fraud
  • Validatie
  • Verificatie

LSBL Disc Training (Mentoren)

Kosten en optionele praktijktraining

De basis HACCP training kost slechts €50,- excl. BTW per deelnemer om de drempel zo laag te mogelijk te houden. Je maakt op een leerzame manier kennis met HACCP en kunt hierna verder in het werkveld van de voedingsindustrie. De HACCP specialisatietraining kost €500,- excl. BTW per deelnemer. De persoonlijke 1-op-1 begeleiding die je krijgt, is intensiever en gaat dieper op de materie in. Bovendien kun je na het succesvol afronden van deze training op managementniveau meepraten wat betreft HACCP.

Heb je interesse in een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie? Zoek dan vrijblijvend contact met ons door te mailen naar info@lsbl.nl of te bellen naar 0318 696 999.

Start direct online

Heb je een vooropleiding op MBO- of havo-niveau? Schrijf je dan direct in voor de basis of specialisatie HACCP training. Natuurlijk kun je ook de brochure aanvragen of een vraag stellen. Gebruik hiervoor de chatfunctie rechtsonder. We helpen je graag!

Start direct online

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk