HACCP opleiding online volgen? Check het opleidingsaanbod

Wil je een HACCP opleiding volgen? Dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. Check direct het opleidingsaanbod, kies de gewenste opleiding en meld je aan. Wist je dat je vandaag nog kunt starten als je je aanmeldt voor een online opleiding? Als je kiest voor een klassikale variant kun je in zowel september als februari starten op vier locaties in Nederland. Op deze manier zijn we altijd dichtbij: om de hoek of op je laptopscherm. Onze docenten zijn echt vakmensen met jarenlange praktijkervaring, dus op welke manier je ook onze lessen volgt: samen gaan we ervoor zorgen dat jij straks ook aan de slag kunt in het gewenste vakgebied mét een diploma op zak.

Volg de HACCP opleiding online

Bij LSBL hebben we voor ieder wat wils, ook als het aankomt op een HACCP opleiding online volgen. Wellicht heb je het volgen van een nieuwe of verdiepende opleiding wel eens eerder overwogen, maar heb je hier tot nog toe nog niets mee gedaan. Misschien door tijd? Of afstand? Of zijn klassikale lessen gewoon niets voor jou? Wat de reden ook is: bij LSBL hebben we voor iedereen een oplossing en denken we graag met je mee.

Daarom hebben we onze kennis en kunde in online opleiding gegoten. En dan niet één, maar twee. We hebben namelijk de basistraining HACCP én de specialisatietraining HACCP. Beide opleidingen zijn online te volgen, maar voor een ander publiek bedoeld. Wil je een nieuwe weg inslaan en het roer omgooien? Dan kun je je omscholen met de basistraining HACCP. Werk je al in de wereld van HACCP en ben je toe aan een update? Of wil je gewoon nóg meer kennis opdoen van je vak? Dan is de specialisatietraining HACCP wat jou.

Over de basistraining

Een HACCP opleiding online volgen kan dus op twee niveaus: basis en verdiepend. In de basistraining doe je kennis op over voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Je gaat zowel online als praktisch aan de slag, want tenslotte geldt nog steeds: door doen leer je het snelst. Je volgt dus online theorie en maakt vervolgens afsluitende toetsen. En handig om te weten: de training wordt gegeven op MBO niveau 2 en kost €50 excl. btw per deelnemer.

Over de specialisatietraining

Voor wie al thuis is in de wereld van HACCP is de specialisatietraining een uitkomst. Voer je bijvoorbeeld interne (en/of externe) audits uit en heb je behoefte aan een update? Voor iedereen die op managementniveau deelneemt aan risicobeheersing van voedselveiligheidssystemen binnen de voedingsindustrie is de training interessant. Volg de HACCP opleiding online: volg de theorie en maak afsluitende toetsen. Hierin komen onder andere de onderwerpen Codex Alimentarius, 7 principes, 14 stappen, HACCP-plan, risicoanalyse, fooddefence, foodfraud, validatie en verificatie aan bod. Optioneel kun je ervoor kiezen om een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie te volgen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op.

Start direct online

Wil je direct met een HACCP opleiding online starten? We zijn blij dat je net zo enthousiast bent als wij! Volg de training direct vanuit onze online webshop. Heb je nog wat vragen, wil je sparren over de mogelijkheden of ben je op zoek naar vrijblijvend advies van een van onze specialisten? We denken graag met je mee. Neem hiervoor contact met ons op.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk