HACCP cursus volgen? Schrijf je in en start direct online

Merk je dat je behoefte hebt aan meer kennis van voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en food defense? Maar past een fysieke opleiding bij een instituut je niet helemaal? Dan is de online HACCP cursus van LSBL wat voor jou. Je bouwt gedegen kennis op in relatie tot de levensmiddelenindustrie. Je gaat uiteraard online maar ook praktisch aan de slag, zodat je je opgedane kennis direct kunt toepassen. Nieuwsgierig geworden? Ontdek zelf de mogelijk en start direct online.

Volg een HACCP cursus

LSBL is al sinds 1965 een begrip in de voedingsindustrie. Zowel onze online als fysieke trainingen en opleidingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Zo ook de HACCP cursus. De basistraining bestaat uit het volgen van online theorie en maken van online toetsen. Direct na het afronden ontvang je je persoonlijke certificaat. Deze training wordt gegeven op MBO niveau 2 en kost €50,- excl. BTW per deelnemer.

Is de basis gelegd of heb je reeds werkervaring in de voedselindustrie, maar merk je dat je behoefte hebt aan een update? Heb je invloed op het voedselveiligheidssysteem? En voer je interne of zelfs externe audits uit? Dan is de specialisatietraining geschikt voor jou. Dit is het vervolg op de HACCP basisopleiding en ideaal voor iedereen die op managementniveau deelneemt aan risicobeheersing van voedselveiligheidssystemen. Ook bij deze training krijg je online theorie die afgesloten wordt met online toetsen. Deze training wordt gegeven op MBO/HBO-niveau en kost €500,- excl. per deelnemer.

Aanvullende praktijktraining

Na de HACCP cursus kun je meepraten over de volgende onderwerpen:

  • Codex Alimentarius;
  • 7 principes;
  • 14 stappen;
  • HACCP-plan;
  • Risicoanalyse;
  • Food Defense;
  • Food Fraud;
  • Validatie;
  • Verificatie.

Mocht je de theorie dusdanig interessant vinden en ook graag deze onderwerpen in de praktijk wilt brengen onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde docenten, dan kun je kiezen voor een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.

Start direct online

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten over de HACCP cursus of specialisatietraining? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en welke opleiding het beste aansluit bij jouw wensen. Of schrijf je in en start direct online met de opleiding van jouw keuze!

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk