HACCP cursus online volgen? Check het aanbod en start direct

Als je een HACCP cursus volgen wilt, dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. Bekijk ons opleidingsaanbod, kies de opleiding die aansluit op jouw wensen en meld je direct aan. Als je je aanmeldt voor een van onze online opleidingen kun je zelfs vandaag nog starten! Wie liever een klassikale variant van een van onze opleidingen volgt, kan in zowel september als februari starten op vier locaties in Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij: op een locatie in de buurt of op je laptopscherm. Onze docenten zijn echte vakmensen met jarenlange praktijkervaring. Op welke manier je dus ook onze lessen volgt: samen zorgen we ervoor dat jij straks ook aan de slag kunt in de voedingsindustrie mét een gecertificeerd diploma op zak.

HACCP cursus online voor iedereen

Als het aankomt op het volgen van een HACCP cursus online, dan hebben we voor ieder wat wils. Heb je het volgen van een basis- of specialisatiecursus wel eens overwogen, maar tot nog toe er nog niet echt iets mee gedaan? Door tijdgebrek, afstand of omdat klassikale lessen jou simpelweg niet trekken? Voor iedereen die hier hinder aan ondervindt hebben we nu een oplossing: online lessen!

We hebben al onze kennis en kunde in onze online cursussen gegoten. Niet één, maar twee als we het specifiek over het vakgebied HACCP hebben. We bieden namelijk de basistraining HACCP én de specialisatietraining HACCP. Beide opleidingen zijn online te volgen, maar voor een ander publiek bedoeld. Ben je op zoek naar een eerste stap in de wereld van de voedingsindustrie of wil je een nieuwe weg inslaan en het roer omgooien? Dan is de basistraining HACCP wat voor jou. Werk je al in de wereld van HACCP en ben je toe aan een update? Of wil je gewoon nóg meer kennis opdoen van je vak? Dan is de specialisatietraining HACCP wat jou.

Leg een stevige basis

LSBL biedt dus een HACCP cursus online op twee niveaus: basis en verdiepend. In de basistraining ga je kennis opdoen over voedselveiligheid, allergenen, voedselfraude en fooddefence. Je gaat zowel online als praktisch aan de slag, want tenslotte geldt nog steeds: door doen leer je het snelst. Je volgt online theorie en maakt vervolgens afsluitende toetsen. En handig om te weten: de training wordt gegeven op MBO niveau 2 en kost €50 excl. btw per deelnemer.

Verdere verdieping

Voor wie al helemaal thuis is in de wereld van HACCP is de specialisatietraining een uitkomst. Voer je bijvoorbeeld interne (en/of externe) audits uit en heb je behoefte aan een update? Iedereen die op managementniveau deelneemt aan risicobeheersing van voedselveiligheidssystemen binnen de voedingsindustrie kan aan deze cursus deelnemen. Volg de HACCP cursus online waarbij je theorie maakt en dit afsluit met een aantal toetsen. Hierin komen onder andere de onderwerpen Codex Alimentarius, 7 principes, 14 stappen, HACCP-plan, risicoanalyse, fooddefence, foodfraud, validatie en verificatie aan bod. Optioneel kun je ervoor kiezen om een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie te volgen. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Wist je dat een in-company training ook tot de mogelijkheden behoort? Verzamel een groep geïnteresseerden medewerkers / collega’s en behaal samen je diploma.

Vandaag nog starten met leren

Wil je direct een HACCP cursus online volgen? We zijn blij dat je net zo enthousiast bent als wij! Volg de training direct vanuit onze online webshop. Heb je nog wat vragen, wil je sparren over de mogelijkheden of ben je op zoek naar vrijblijvend advies van een van onze specialisten? We denken graag met je mee. Neem hiervoor contact met ons op.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk