Food technology opleiding starten?

Wil jij een food technology opleiding volgen? Dan is de opleiding levensmiddelentechnologie wat voor jou. Volg de 17-daagse route van LBSL om nieuwe kennis op te doen, om je carrièrekansen te verbreden of om je geheugen op te frissen. De opleiding tot LMT’er is de kortste route naar een NLQF niveau 4 diploma. Meer weten? Lees verder voor de mogelijkheden.

Food technology

Food technology is de wetenschap die zich bezig houdt met de productie, samenstelling, kwaliteit, opslag, bewaring en veiligheid van voedsel. Het constant verbeteren van de productie van voedingsmiddelen is jouw uitdaging. Tijdens de opleiding levensmiddelentechnologie vergroot je je kennis over diverse onderwerpen met betrekking tot food technology en zoek je vakinhoudelijke verdieping middels de leerstof.

LSBL Disc Training (Mentoren)

Over de opleiding

Tijdens de opleiding food technology wordt er aandacht besteed aan de relatie tussen proces, product en mens en machine. Je maakt zes praktijkopdrachten aan de hand van situaties op de werkvloer. Je krijgt les van docenten met jarenlange praktijkervaring in de voedselindustrie. Elke deelnemer heeft een andere (bedrijfs)achtergrond. Het onderlinge contact en de discussies versterken de onderwerpen die er behandeld worden, zoals warenkennis, mengsels, conserveringstechnieken, microbiologie, kwaliteitszorgsystemen, verpakkingstechniek en procestechnologie.

De 17-daagse opleiding van LBSL zit altijd bij jou in de buurt. De opleiding start ieder half jaar in Heerenveen, Ede, Zaandam en Zierikzee. De opleiding food technology is sinds kort ook online te volgen. Dit is ideaal te combineren met een drukke baan, andere opleiding of andere verplichtingen, omdat je niet iedere keer heen en weer hoeft te reizen.

Schrijf je in voor de start in februari

De minimale vooropleiding om toegelaten te worden tot de opleiding is MBO niveau 4 of havo. Je kunt jezelf inschrijven op individuele basis of via je werkgever. Wil je meer weten over de inhoud van de opleiding of mogelijkheden tot in-company training? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag de brochure van de opleiding aan. Of schrijf je direct in voor de start in februari.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk