Cursus HACCP volgen? Bij LSBL ben je aan het juiste adres!

Wil je je meer verdiepen in de wereld van voedselveiligheid en je kennis verbreden in de wereld van voedseltechnologie? Dan is het wellicht een goed idee om te kijken naar de cursus HACCP van LSBL. Binnen no-time bouw je je kennis op in de voedingsmiddelenindustrie. Ben je benieuwd? Ontdek zelf de mogelijkheden en lees verder.

Waarom kies je voor een HACCP cursus?

Ben je een starter op het gebied van HACCP? Geen probleem. Wij bieden de cursus HACCP graag aan als basistraining. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten over allergenen, fooddefence, voedselveiligheid en voedselfraude. Na de cursus weet je precies hoe je aan de slag moet gaan in de praktijk met alle opgedane kennis. En wil je je na de basiscursus verder verdiepen? Dan hebben wij ook nog een specialisatiecursus. Daarnaast is het ook goed om te weten dat we ook online varianten van de cursus aanbieden, zo kan je flexibel blijven en hoef je de lessen niet op locatie te volgen.

Wat je moet weten over de cursus

Je overweegt de HACCP cursus, leuk! Maar voor je je daadwerkelijk inschrijft, is het belangrijk dat je wat meer te weten komt over de cursus. Je gaat zowel online als praktisch aan de slag, want tenslotte geldt nog steeds: door doen leer je het snelst. Je volgt online theorie en maakt vervolgens afsluitende toetsen. En handig om te weten: de training wordt gegeven op MBO niveau 2 en kost €50 excl. btw per deelnemer. Bij ieder hoofdstuk dat je afrondt, maak je een afsluitende toets om te laten zien dat je de stof daadwerkelijk onder de knie hebt. Wanneer deze allemaal zijn behaald, kun je het certificaat direct downloaden.

Specialiseren in Haccp?

Heb je de basiscursus al behaald en is het nu tijd om je te verdiepen in de leerstof? Dan is de specialisatietraining wellicht een goede uitkomst. Volg de HACCP cursus online waarbij je je theorie aanvult en dit afsluit met een aantal toetsen. Hierin komen onder andere de onderwerpen: Codex Alimentarius, 7 principes, 14 stappen, HACCP-plan, risicoanalyse, fooddefence, foodfraud, validatie en verificatie aan bod. Optioneel kun je er zelfs voor kiezen om een aanvullende praktijktraining bij jou op locatie te volgen. Neem hiervoor contact op.

Bouwen in de voedingsindustrieMeer weten over LSBL?

LSBL, oftewel de Landelijke Stichting Beroepsopleiding Levensmiddelentechnologie is in 1965 opgericht als opleidingsinstituut voor leerlingen met een interesse voor de levensmiddelen-, dranken- en genotmiddelensectoren. Inmiddels is het geen stichting meer. Sinds 1994 is LSBL een zelfstandige organisatie en in 1999 door een management buy out een particuliere opleidingsorganisatie. LSBL richt zich op voedingsmiddelenbedrijven in Nederland die op industriële wijze grondstoffen en halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie produceren of zelf het eindproduct produceren.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de HACCP cursus of andere cursussen en opleidingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden graag en kijken we welke opleiding het beste aansluit bij jouw wensen.

Of schrijf je in via onderstaande knop en start direct online met de opleiding van jouw keuze!

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk