Bakkerijtechnologie studeren? Kies voor LSBL

Wil je je specialiseren in bakkerijtechnologie? Dan ben je bij LSBL aan het juiste adres. Schrijf je direct in en start vandaag nog met de online opleiding levensmiddelentechnologie. Met deze opleiding fris je je kennis op, verdiep je je in nieuwe onderwerpen of creëer je carrièreperspectief. Bovendien is het de kortste route naar een NLQF niveau 4 diploma in de voedingsindustrie. Ben je benieuwd naar de inhoud van de opleiding, volg je liever een opleiding op locatie of wil je je direct inschrijven? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Of schrijf je direct in via de button onderaan de pagina.

Specialiseer je in bakkerijtechnologie

Als bakkerijtechnologie je interesse trekt, dan past de fysieke of online opleiding levensmiddelentechnologie helemaal bij jou. Een goede bakker weet namelijk niet alleen hoe je een smaakvol brood maakt, maar ook waarom bepaalde combinaties van ingrediënten en handelingen tot een overheerlijk resultaat leidt. Binnen deze opleiding verdiep je je in de technologische achtergrond van de bakkerij. Je ontdekt wanneer brood, banket en zoetwaren smaken zoals ze smaken en wanneer en op welke manier dit verandert als je speelt met ingrediënten.

Online of op locatie les krijgen

Bij LSBL weten we als geen ander dat ieders leven een druk bestaan is. Omdat we wel iedereen die geïnteresseerd is in bakkerijtechnologie de mogelijkheid willen geven om te kunnen studeren bij LSBL, zijn er twee opleidingsvarianten: online en op locatie. Of je nu les op locatie krijgt of studeert achter je laptop, een ieder krijgt dezelfde lesstof en onderwerpen. Zo komen warenkennis, mengsels, conserveringstechnieken, microbiologie, continue verbetering, verpakkingstechniek en procestechnologie aan bod.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden ga je een aantal projecten maken waarin je de theorie dient toe te passen. Hierbij kun je ervaringen van medestudenten en je eigen werkomgeving meenemen. Door deze werkwijze worden zowel theorie als praktijk optimaal gecombineerd en kun je het onderste uit de kan halen om je persoonlijke maatstaven te overtreffen.

Handig om te weten

Mocht je interesse gewekt zijn voor de opleiding op locatie met een specialisatie in bakkerijtechnologie, dan raden we je aan op de opleidingspagina te bekijken. Hier kun je alle onderwerpen die aan bod komen en praktische informatie vinden. Volg je liever de online opleiding? Start dan direct online en klik op de button onderaan de pagina. Omdat je dan de opleiding vanuit huis volgt, kun je zelf je studiemomenten inplannen. De opleiding duurt ongeveer 6 maanden en kost in totaal € 3.250,-. Betalen in termijnen is voor individuele inschrijvers ook mogelijk.

Schrijf je direct in

Ben je enthousiast geworden en wil je het liefst zo snel mogelijk starten met de opleiding met een specialisatie in bakkerijtechnologie? Schrijf je dan direct in en start meteen online. Heb je nog wat vragen? Of wil je samen de best passende studie voor jou bespreken? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

© Copyright 2021 - LSBL Services VOF

LRQA NRTO NRTO keurmerk